Tel: 0180-462777       Email: werkplaats@malipaard.nl    
Home
Over ons
Nieuws
Diensten
Verkoop
Contact
Links
Klik hier voor de acties

Nieuwe accu voor uw wagen.

Gemiddeld is een levensduur van de accu in uw auto ongeveer 6 jaar. Een accu kan sneller slijten of defect raken door onder andere een de te diepe ontlading of door het rijden van vele korte stukken. Ook een te lange inactiviteit of door een te hoge of lage laadspanning kan ervoor zorgen dat een accu sneller slijt of zelfs defect gaat.

Wanneer u twijfelt aan de werking van uw accu kunt u een accutest bij ons laten doen. Deze test is gratis en u kunt hiervoor zonder afspraak bij ons langsrijden in Ridderkerk. Wij beschikken over een geavanceerd diagnoseapparaat wat metingen verricht aan de accu en signaleert of deze aan vervanging toe is.

Heeft uw auto een lege of defecte accu en slaat de motor niet meer aan? Uu kunt ons direct bellen. Wij hebben gratis haal- en brengservice (voor de regio Ridderkerk e.o.) en proberen u altijd direct te helpen.

De prijs van een accu kan verschillen per merk en type auto. Wij vertellen u vooraf precies wat een nieuwe accu kost, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor onze vaste klanten monteren wij de accu kosteloos. U betaalt dus alleen de prijs van de nieuwe accu.


Afspraak maken
Wat kost dat?
Garagetaal
OpeningstijdenMaandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 16:00

Zaterdag en Zondag gesloten