Tel: 0180-462777       Email: werkplaats@malipaard.nl    
Home
Over ons
Nieuws
Diensten
Verkoop
Contact
Links

Milieu

Wij hebben al vele maatregelen genomen om het milieu te sparen. Zo scheiden wij het afval, werken wij met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en is het onnodig gebruik van papier uitgesloten. Bij alle investeringen die wij doen wordt een milieucheck gedaan. Naast energieverbruik wordt nagegaan in hoeverre materialen zijn gebruikt die slecht zijn voor het milieu en of bij de fabricage dit op een verantwoorde manier is gebeurd. Mocht onverantwoordelijk handelen van toepassing zijn, dan kiezen wij voor het duurdere alternatief.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Steeds meer bedrijven houden zich bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dat betekent dat zij rekening houden met de effecten van hun bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Ook Autobedrijf Malipaard stimuleert MVO.

MVO is een mooi onderwerp om over te praten maar veel mooier om samen aan te werken. Wij proberen op alle fronten verantwoord bezig te zijn. Het is bijvoorbeeld makkelijk om 25 procent energie en CO2-uitstoot te besparen zonder grote investeringen te doen. Gewoon door gewoontes te veranderen en bewustwording met verantwoord ondernemen te stimuleren.

Afspraak maken
Wat kost dat?
Garagetaal
Acties
OpeningstijdenMaandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 16:00

Zaterdag en Zondag gesloten
Aanbiedingen volgen nog!