Tel: 0180-462777       Email: werkplaats@malipaard.nl    
Home
Over ons
Nieuws
Diensten
Verkoop
Contact
Links
Klik hier voor de acties

Onderhoud

Wij onderhouden en repareren auto’s van alle merken.. Als lid van de BOVAG geven wij drie maanden garantie op alle verrichte reparaties, inclusief werkplaatstarief en onderdelen.

Periodiek onderhoud voor uw auto

Voor elke type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het afstellen van de remmen en het vervangen van de distributieriem. Wij beschikken over deze schema’s. Wij raden u aan uw auto volgens dit schema te laten onderhouden dan komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u zeker dat u veilig en vertrouwd op weg gaat. Bovendien vervalt de fabrieksgarantie niet!

Wij onderhouden auto's op professionele wijze

Wij werken met autotechnici die veel ervaring hebben met alle merken auto's. Onze monteurs volgen drie keer per jaar een training en blijven hierdoor op de hoogte van de nieuwste autotechnieken. Onze werkplaats is voorzien van professionele diagnoseapparatuur waardoor wij in staat zijn om zelfs de allernieuwste auto's te kunnen onderhouden en te repareren.

Om welk automerk of type het ook gaat, u kunt er van op aan dat uw auto bij ons in goede handen is. Wij werken veelal met vaste en scherpe prijzen zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

APK

Afspraak maken
Wat kost dat?
Garagetaal
OpeningstijdenMaandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 16:00

Zaterdag en Zondag gesloten